Utolsó kommentek

  • makréla: Köszi a dicséretet :). cro2warriors.blog.hu a hivatalos ol... (2008.04.14. 11:48) Reggel
  • Krisztian(marionette ID): Köszi a kritikát, király az oldal. (2008.04.14. 10:27) Reggel
  • blanka: TOP10 FamG poén egyike. :) (2008.03.02. 15:42) Family Guy - Classy English Porn
  • Utolsó 20

Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from makrela. Make your own badge here.

makréla

Triál, élet, nők és minden ami velem történik. Mivel e 3 dolog körül forog az életem, ezért lesz sok triállal foglalkozó post, meg sok énpost.

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Új alkatrészek

2008.02.27. 21:18 | makréla | Szólj hozzá!

Címkék: élet vásárlás nők szerelés csapongó triál váz magellan tucana

Vásároltam pár dolgot:
alkatrészek
Vettem vázat, monoblokkot, kormányt, kormánycsapágyat. Kell még vennem láncot, lehet hogy fékmerevítőt is, de az még kiderül, hogy mennyire nyúlik a váz, és mennyire tudom használni a régi kétpontos karbon merevítőmet. Kéne szerezni üléscsövet meg nyerget minnél olcsóbban, lehet, hogy tesóm bringájáról fogom lenyúlni, aztán lefejtem a nyeregről a szivacsot, hogy csak a műanyag lap maradjon meg. De ideiglenesen lehet, hogy a mostani karbonülést fogom alkalmazni.
A kormányt tegnap kipróbáltam a mostani brinágmon, és nagyon tetszett már elsőre is. A bunny könnyebben ment, meg a távba ugrást is sikerült feltornáznom 5 és fél cipőhossznyira. Manualozni még mindig nem tudok, deha majd összeraktam az új bringát, akkor mostmár ha törik, ha szakad, akkor is megtanulok.
Az a terv, hogy holnap veszek láncot. Pénteken viszonylag korán hazamegyek, ~6ra haza is érek, és akkor még talán be tudom szereltetni az új vázba a kormánycsapágyat és a monoblokkot. Aztán szombaton elmegyek apához, nála van a mostani bringa, és mindent átszerelünk az egyikről a másikra. Aztán ha kész van, addig triálozom, ameddig le nem esek a bringáról. Aztán a bringázást megismételjük vasárnap is.
A bicikli további sorsával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem tudom, hogy inkább csabán hagyjam, hogy hétvégente tudjak ott triálozni (nagyon megszerettem triálos szempontból csabát nyáron, találtam fasza helyeket, meg persze a lányok előtti felvágás miatt is), hétvégente úgyse tanulok, csak pihenek, vagy inkább hozzam fel pestre, ahol meg most olyan környéken lakom, ahol nem is igazán tudok jó helyeket, meg nem is igazán van rá időm a suli mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrela.blog.hu/api/trackback/id/tr22357302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása