Utolsó kommentek

  • makréla: Köszi a dicséretet :). cro2warriors.blog.hu a hivatalos ol... (2008.04.14. 11:48) Reggel
  • Krisztian(marionette ID): Köszi a kritikát, király az oldal. (2008.04.14. 10:27) Reggel
  • blanka: TOP10 FamG poén egyike. :) (2008.03.02. 15:42) Family Guy - Classy English Porn
  • Utolsó 20

Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from makrela. Make your own badge here.

makréla

Triál, élet, nők és minden ami velem történik. Mivel e 3 dolog körül forog az életem, ezért lesz sok triállal foglalkozó post, meg sok énpost.

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Bukó kötelező

2007.05.23. 23:29 | makréla | Szólj hozzá!

Címkék: jótanács tapasztalat triál bukósisak

Tegnap mikor kipróbáltam az új markolatot, csak egy rövid bringázás terveztem, semmi komoly gyakorlással, csak egyszerű trükkökkel. Először úgy gondoltam, nem viszek bukót, mert 15 perc alatt csak nem töröm már magam össze, de aztán mégis vittem, mert már hozzászoktam. Hát kb 5 perc után hanyatvágódtam, és a fejem egy épület sarkának vágódott. A sisakon csak egy karcolás látható, ahonnan lejött a festék, de ha nem lett volna rajtam bukó, lehet most az Erzsébet téren lenne egy vörös sarok.
Másik, hogy ma sikerült tekerésből, olyan 55 cmre felugrani hátsóra, ami nagyon jól esett. Ez már olyan magas nekem, hogy habár tudtam, hogy fel tudok rá menni, de párszor komolyan össze kellett szednem magam, hogy neki merjek indulni. Annyira felemelő érzés volt, hogy le tudtam győzni önmagam, a félelmeimet, és felment. Nagyon büszke vagyok most magamra. :) És valamiért, az új markolattal hirtelen tudok bunnyhopot is.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrela.blog.hu/api/trackback/id/tr1586247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása