Utolsó kommentek

  • makréla: Köszi a dicséretet :). cro2warriors.blog.hu a hivatalos ol... (2008.04.14. 11:48) Reggel
  • Krisztian(marionette ID): Köszi a kritikát, király az oldal. (2008.04.14. 10:27) Reggel
  • blanka: TOP10 FamG poén egyike. :) (2008.03.02. 15:42) Family Guy - Classy English Porn
  • Utolsó 20

Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from makrela. Make your own badge here.

makréla

Triál, élet, nők és minden ami velem történik. Mivel e 3 dolog körül forog az életem, ezért lesz sok triállal foglalkozó post, meg sok énpost.

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Edzés másnapján

2008.02.08. 19:24 | makréla | Szólj hozzá!

Címkék: edzés béna jótanács vér és fájdalom walls of jericho

Tegnap végre elmentem megint triálozni. Jó volt, csak én vagyok béna. A bringa se volt a helyzet magaslatán, mivel csak úgy sikerült rögzíteni a hátsóféket, hogy levettem a merevítőt, hogy a csavar elég mélyen belemenjen, hogy érje a menet azon részét, ami még nem ment el. Így viszont olyan nyúlós lett, hogy hiába van a fékpofa rögtön a felni mellett, a fékkart mégis egészen a kormányig betudom húzni. Szóval a támvillák kb 3mm-t mozognak oldalirányban, ha meghúzom a féket. Nem jó.
Nade igazából arról akartam írni, hogy mennyire nagyon fáj ma mindenem, mert nem melegítettem be, sem ki. Tegnap is fájt már a testem, de akkor még mosolyogtam, hogy érződik a testmozgás gyümölcse. De ma amikor felkeltem, konkrétan alig bírtam megmozdulni, úgy fájt minden izmom deréktól fölfelé. Főleg a markom, meg a derekam, a hátam alja. Fontos a bemelegítés, és edzés végén a nyújtás.
És azóta is csak Walls of Jericho-t hallgatok, nagyon állat. Candace meg továbbra is álmaim nője per pillanat.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrela.blog.hu/api/trackback/id/tr63331604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása